Martins, Francisca Fabrine FariasJales, Katiane ArraisPereira, Júlio Otávio PortelaFarias, Mirla Dayanny PintoPortela, Masu Capistrano Camurça2020-07-162020MARTINS, Francisca Fabrine Farias et al. Implantação de calendários de produção e da tecnologia de congelamento em uma padaria: estudo de caso. In: ANDRADE, Francisca Joyce Elmiro Timbó; MORAES, Georgia Maciel Dias de; QUEIROZ, Herlene Greyce da Silveira (Orgs.). Gestão da qualidade e segurança dos alimentos: coletânea de pesquisas acadêmicas. Sobral-CE: SertãoCult, 2020, p. 191-199.10.35260/87429007p.191-199.2020978-65-87429-00-7https://deposita.ibict.br/handle/deposita/129With current trends, the old bakeries now named also as bakeries and confectioneries, are modernizing and evolving to convenience product centers, gastronomic centers with products of the most varied flavors and with increasingly differentiated services. With the current scenario it is possible to say that it is an economically stable sector and in constant growth (APIB, 2017).application/pdfopenAccesshttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/Gestão de alimentosSegurança alimentarPesquisas acadêmicasQualidadeGestão e segurança alimentarCiência e Tecnologia de AlimentosImplantação de calendários de produção e da tecnologia de congelamento em uma padaria: estudo de caso.Implementation of production calendars and freezing technology in a bakery: case study.Capítulo de livro