Santos, Samara Pereira dosFarias, Mirla Dayanny PintoSá, Daniele Maria Alves Teixeira2020-07-162020SANTOS, Samara Pereira dos; FARIAS, Mirla Dayanny Pinto; SÁ, Daniele Maria Alves Teixeira et al. Perfil de preferência da merenda escolar em uma escola estadual de educação profissionalizante na cidade de Sobral/CE. In: ANDRADE, Francisca Joyce Elmiro Timbó; MORAES, Georgia Maciel Dias de; QUEIROZ, Herlene Greyce da Silveira (Orgs.). Gestão da qualidade e segurança dos alimentos: coletânea de pesquisas acadêmicas. Sobral-CE: SertãoCult, 2020, p. 133-143.10.35260/87429007p.133-143.2020978-65-87429-00-7https://deposita.ibict.br/handle/deposita/125The school is an environment where greater prominence is required when passing on degree of importance on the influence of providing and purchasing food nutrition with nutrients that favor a better quality for the body and brain. A snack of good nutritional quality in schools is so important as much as providing quality education to students. Offer food healthier for school-age children and adolescents, helps in growingdevelopment, learning, and performance of schoolchildren, in addition tocollaborate in the construction of healthy eating habits (CUNHA atal, 2010).application/pdfopenAccesshttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/Gestão de alimentosSegurança alimentarPesquisas acadêmicasQualidadeGestão e segurança alimentarCiência e Tecnologia de AlimentosPerfil de preferência da merenda escolar em uma escola estadual de educação profissionalizante na cidade de Sobral/CE.Preference profile of school meals at a state vocational education school in the city of Sobral / CE.Capítulo de livro