Vasconcelos, Selma Márcia deAndrade, Francisca Joyce Elmiro TimbóOliveira, Amanda Mazza Cruz deMoraes, Georgia Maciel Dias de2020-07-162020VASCONCELOS, Selma Márcia de et al. Verificação das boas práticas no preparo da merenda escolar em uma creche na cidade de Cruz-CE. In: ANDRADE, Francisca Joyce Elmiro Timbó; MORAES, Georgia Maciel Dias de; QUEIROZ, Herlene Greyce da Silveira (Orgs.). Gestão da qualidade e segurança dos alimentos: coletânea de pesquisas acadêmicas. Sobral-CE: SertãoCult, 2020, p. 63-73.10.35260/87429007p.63-73.2020978-65-87429-00-7https://deposita.ibict.br/handle/deposita/110Food plays an important role in the life cycle of people and is present in all stages of growth and development human. Food, in turn, provides several sensations in the information individuals, being able to act positively or negatively, according to the form how they are used. It can be said that food constitutes the most primitive and legitimate survival (AMARAL, 2008).application/pdfopenAccesshttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/Gestão de alimentosSegurança alimentarPesquisas acadêmicasQualidadeGestão e segurança alimentarCiência e Tecnologia de AlimentosVerificação das boas práticas no preparo da merenda escolar em uma creche na cidade de Cruz-CE.Verification of good practices in the preparation of school lunches at a daycare center in the city of Cruz-CE.Capítulo de livro